Tās kļūs sniegbaltas! Atklāšu 2 efektīvus veidus, kā izmazgāt baltas zeķes

Jau sen esmu centusies atrisināt problēmu, kā pilnībā izmazgāt baltas zeķes. Maniem bērniem tās ir tik iemīļotas! Kā teica mans jaunākais dēls, baltas zeķes tagad esot ļoti modernas.

 

Mode ir lieliska lieta, bet baltas zeķes ātri kļūst netīras. Vienu dienu mans puika devās pagalmā, lai spēlētu futbolu, un tas bija viss – baltās zeķes vairs nebija tīras.

 

Mani tas nogurdināja un es nolēmu atrast veidu, kā padarīt baltās zeķes ilgāk kalpojošas. Tagad dalos ar triku, kā tās izmazgāt, lai būtu pilnībā tīras:

 

Esmu mēģinājusi dažādas metodes, piemēram, vārīšanu un cepamo sodu. Tas palīdz, bet ne tik efektīvi, cik es vēlētos. Pēc vārīšanas zeķes kļūst pelēkas, nevis saglabā baltumu, bet cepamais sods tikai daļēji novērš netīrumus. Zeķes pēc tam izskatās tā, it kā tās būtu nēsātas vairākas dienas.

Mani iepriecināja, ka mana kolēģe ieteica divus jaunus un efektīvus risinājumus šai problēmai. Viņai pašai ir divas meitiņas, kuras valkā baltas zeķes. Viņa atrada ļoti efektīvu mazgāšanas metodi, kas padarīja zeķes sniegbaltas, gluži kā jaunas!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Un vēlos arī ar Jums padalīties ar šīm metodēm…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment